Det här med att para och sedan vänta – att det kunde vara så emotionellt krävande hade jag väl aldrig ens kunnat föreställa mig i min livligaste fantasi! Först allt jobb med att ens få Jippie parad sen att gå o vänta och leta tecken… Har gått här och iakttagit, väntat, tempat och klämt på den stackars hunden. Väntat och iakttagit för att få se lite tecken. Tempat för att ha en normaltemp att jämföra mot senare och klämt för att känna hur livmodern förändras allt eftersom och för att nu i dagarna kanske kunna få känna de där ”hasselnötterna på snöre” som jag så gärna vill ska ligga där inne. Vissa dagar känner jag dom (eller inbillar mig det) andra dagar finns de bara inte?

Ultraljud – nej nej nej – det behövs inte om det inte blir problem är och har alltid varit min inställning. Som min dotter sa (och det är den ungen av mina tre, som tjuvöppnat flest och letat mest efter julklappar genom åren)
”Det är väl vitsen med julafton att inte öppna paketen förrän då – varför skulle du behöva göra ett ultraljud?”

Hon är så klok o har så rätt min lilla dotter.

Nu är det beställt tid för ultraljud. Min nya inställning. God Jul.

Jag vill veta om det bor folk därinne eller ej, då först kan jag börja planera mina jobb, vår kommande sommar och lite annat som förhoppningsvis ligger i röret denna vår och sommar. Jag vet att det dessutom är fler som gärna vill ha ett besked.

Hon har ju visat massor med tecken men… inget som gör att jag känner mig ”säker”. Min magkänsla säger en sak men det är ju inte säkert att jag inte påverkat den med det jag så gärna vill att det ska vara. Så, nu tar vi tekniken till hjälp och när vi varit iväg vet vi hur det ser ut just då i alla fall.

I nästa inlägg finns det förhoppningsvis något skoj att läsa.

Håll tummarna!