Dagarna går o det är snart påskveckan. Efter den kommer april o i mitten av april var det tänkt att det skulle bli valpar. Men efter att vi varit på ultraljud och det visade att det var en – eller ingen – eller en – eller… så har vi försökt tänka att ok – kanske inte då…

Magen på Jippie är fortfarande slimmad, hon har en buklinje värdig en agilityhund/pumi och hon är nu pigg och rask som vanligt. Men… hon har tuttar som står rakt ut, hon har pigmentförändringar på magen som om hon solbadat. Vi är fortfarande väldigt osäkra på hur saker och ting står till därinne, dvs om det bor någon där eller ej.

Bilden ovan är från 17 februari 2013 och bilden nedan från 20 mars 2013.

Därför tar vi nu och gör ett ultraljud till, för att bekräfta eller utesluta – för så här går det bara inte att hållas – vi är ju med i en bergodalbana värdig Disneyland för sjutton och den biljetten har då i alla fall inte jag köpt!

På tisdag bär det av och då har vi fått löfte på att det till 100% kommer att gå att fastställa om eller ej, antal kan vi glömma men om eller ej duger länge!

Ha en god helg och tisdag kom fort!