Denna februari och vår går till historien som mors vår för min del. För en dryg vecka sedan blev jag svärmor, igår blev jag mormor o kanske kanske blir jag i mitten av april mårrmårr också – då är väl sviten full sen?

Lilla Jippie har idag för första gången (någonsin tror jag) matvägrat. Hon ville inte äta frukosten mer än till hälften o sakta gick det också. Ger henne lite mer mat just nu för att hon ska vara i bästa möjliga form, utifallat om o så, kanske är hon bara för mätt eller så är hon lite lätt illamående o det är i så fall ett gott tecken. Jag vet vad jag väljer att tro i alla fall!

Idag var det så där vackert o gnistrande ute o ändå inte jättekallt, ungefär -5 stannade termometern på o så drog det en aning så det kändes som “riktig” vinter.

Ja – det är bara att fortsätta hålla tummarna! smiley