Äntligen! Vi har idag varit iväg och ultraljudat Bobitazz, Jippies lite äldre halvsyster. 4 st blåsor med foster i såg vi, tror vi. Det kan ha varit 3 eller 5 också – men foster det är det! På bilden ser man två fosterblåsor med valpembryon i. De ser ut som jättehövdade maskar 😉

I mitten av augusti väntar vi alltså tillökning och min fina lilla Jippie får vänta med sin kull till nästa vår. Det ska bli så spännande så spännande att få följa lilla blivande mamman o jag tror det kommer bli helt perfekta små Bobitazzizbäbizar smiley

Bobitazz var så seriös där hon stod på undersökningsbordet och hon var fullt medveten om att hon var självaste stjärnan för dagen. Pluttfia.

Nu är det största problemet att hitta på 3-4-5 stycken bra namn med början på D – o visst är väl livet härligt när problemen inte är större än så?!

Ha en härlig helg – det ska vi ha!
KRAM