Antiklimax, det är det enda jag kan skriva…

Vi har varit iväg o ultraljudat Jippies lilla mage idag.

När vi kom till veterinären kände hon på Jippie, log och sa ja hon känns absolut dräktig fast det ska jag ju egentligen inte säga innan vi kört ett varv med ultraljudet. Vi lade upp Jippie på bordet, sen smordes hon in i genomskinligt klet och så började showen.

Här ser jag en, kanske… sa veterinären och sen blev hon tyst. Vevade runt upp och ner och fram och tillbaka med proben över lilla Jippies mage. Lilla Jippie som låg alldeles stilla tagen av stundens allvar. Nej sa hon till sist, jag ser inga fler och jag är lite osäker på den jag såg också sa hon.

Så en eller ingen – det är vad som bor i Jippies mage… oj vad mycket bättre allt kändes genast – inte! Om det vore en veterinär vem som helst hade jag nog trott att det kan vara fel men jag vet att hon är duktig, det var ju därför jag åkte dit, så det är bara att bita i det sura äpplet.

Det vi nu klurar på är OM det var lite för tidigt – men vi vet ju när hon parades men sen kan ju äggen blivit befruktade senare än vad som är ”normalt” o kanske, eller kanske, eller så kanske – ja det är så många frågetecken… Inte rätade ultraljudet ut något inte…

Ja ja – nu har i alla fall lilla gumman fått sig ett bad för att bli av med kletet från undersökningen och sedan fick rakapparat och sax har göra sitt till för att ta bort en massa långraggig päls från hennes lilla kropp och så får tiden utvisa vad som kommer att hända härnäst.

En sak kan jag dock säga, jag är oerhört ledsen för alla er som satt stort hopp till valpar i april och som nu säkerligen är precis lika ledsna och besvikna som jag och Lotta.

Men – Bobitazz ska paras och hon beräknas löpa inom några veckor så förhoppningsvis har kennel Chankazz en massa valpar till sommaren i alla fall.